Stage sfeerbeeld Engelendale Squatina

Stage

Op zoek naar een leerrijke stage om ervaring op te doen? Wij hebben in verschillende domeinen stageplaatsen ter beschikking. Verpleging, verzorging, kiné, ergo en animatie , maar ook logistieke diensten zoals schoonmaken en helpen met bijvoorbeeld boterhammen smeren, was verdelen, ... . Wij geven je ruimte om te groeien, fouten te maken en te leren. Een gevarieerd takenpakket en de juiste begeleiding geeft je de kans om jezelf te ontplooien.

stage Engelendale
stage Engelendale

Stage volgen bij ons?

Heb je ervoor gekozen om bij ons een stage te doen? Dan leren wij je graag kennen. Zet je eerste stappen in de werkwereld en vervoeg ons professioneel team. Je kan bij ons terecht voor een korte of lange stage, al dan niet gekoppeld aan een afstudeerproject. Elke stagiair vindt een plek in ons team.

Ik meld me aan

Haerlebout en Duinroos vieren 10-jarig bestaan!

10 jaar Haerlebout en Duinroos! 

Om die reden werd er op 28 juni een ganse feestdag georganiseerd! ’s Middags konden bewoners en medewerkers genieten van een heerlijke BBQ met een optreden en aansluitend een dessertbuffet. ’s Avonds ging Squatina voor een gezellig samenzijn met alle medewerkers van Haerlebout met een toffe quiz!

Hartelijk wonen en werken in een unieke omgeving -> daar gaan wij voor!

lees meer alle berichten

Tuinproject Engelendale

In het woonzorgcentrum Engelendale is er een werkgroep aandachtspersonen. Met het mooie weer die op ons afkwam was het idee ontstaan om een tuinproject op te richten in samenwerking met de bewoners.

lees meer alle berichten