Vrijwilligers sfeerbeeld Engelendale Squatina

Stage

Op zoek naar een leerrijke stage om ervaring op te doen? Wij hebben in verschillende domeinen stageplaatsen ter beschikking. Verpleging, verzorging, kiné, ergo en animatie , maar ook logistieke diensten zoals schoonmaken en helpen met bijvoorbeeld boterhammen smeren, was verdelen, ... . Wij geven je ruimte om te groeien, fouten te maken en te leren. Een gevarieerd takenpakket en de juiste begeleiding geeft je de kans om jezelf te ontplooien.

Stage 2
Stage

Stage volgen bij ons?

Heb je ervoor gekozen om bij ons een stage te doen? Dan leren wij je graag kennen. Zet je eerste stappen in de werkwereld en vervoeg ons professioneel team. Je kan bij ons terecht voor een korte of lange stage, al dan niet gekoppeld aan een afstudeerproject. Elke stagiair vindt een plek in ons team.

Ik meld me aan

gaw de zandhille viert feest!

groep van assistentiewoningen De Zandhille viert zijn 25-jarig bestaan.

Ons motto: samen sterk, zelfstandig apart

Wij vierden dit jubileum niet alleen. Alle bewoners, medewerkers van ADL Cluster en De Zandhille werden uitgenodigd voor een feestelijke namiddag.  

lees meer alle berichten

Squatina gaat voor kleur en het mix and match aanbod in werkkledij!

Squatina gaat voor kleur en het mix and match aanbod in werkkledij!

Het zat er al een tijdje aan te komen… De werkkledij binnen Squatina is aan vervanging toe!

Werkkledij

Onze werkkledij moet comfortabel zijn, goed gewassen kunnen worden en last but not least: de waarden van onze huizen uitstralen.
De visie van Squatina is om die huiselijkheid te verhogen.

lees meer alle berichten