Vrijwilligers home

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn sociaal ingestelde personen die een stukje van hun vrije tijd in onze bewoners willen investeren. Ze steken een handje toe bij onze thema-evenementen zoals Baraque-Friture, Winterhappening, Familiedag en wij kunnen op hen rekenen voor allerhande uitstappen en wandelingen. 

Ook door de inzet van een enthousiaste groep vrijwilligers is de cafetaria dagelijks geopend. Dit geeft bewoners de mogelijkheid om sociale contacten uit te bouwen.

Kortom, vrijwilligers zorgen voor die extraatjes die voor bewoners veel verschil kunnen maken.

Cafetaria vrijwilligers
Sfeerbeeld

Kom jij ons team als vrijwilliger versterken?

Onze vrijwilligers zijn een creatieve meerwaarde geworden in Engelendale. Heb jij een hart voor omgang met bewoners en heb jij zin om deel uit te maken van een enthousiast vrijwilligersteam? Neem gerust contact met ons op!

ik meld me aan

samen tegen eenzaamheid: klein gebaar, grote impact

samen tegen eenzaamheid: klein gebaar, grote impact

Samen tegen eenzaamheid: klein gebaar, grote impact

Help je mee aan het creëren van een warme, verbonden gemeenschap?

Eenzaamheid aanpakken begint met eenvoudige, liefdevolle gebaren. Of het nu gaat om een vriendelijk 'hallo', een telefoontje naar een oude bekende, of het buitenzetten van de vuilnisbak voor de buurman – elk gebaar telt!

Samen kunnen we bruggen bouwen, harten verwarmen en eenzaamheid aanpakken. Maak jij samen mee het verschil? 

lees meer alle berichten

Haerlebout en Duinroos vieren 10-jarig bestaan!

10 jaar Haerlebout en Duinroos! 

Om die reden werd er op 28 juni een ganse feestdag georganiseerd! ’s Middags konden bewoners en medewerkers genieten van een heerlijke BBQ met een optreden en aansluitend een dessertbuffet. ’s Avonds ging Squatina voor een gezellig samenzijn met alle medewerkers van Haerlebout met een toffe quiz!

Hartelijk wonen en werken in een unieke omgeving -> daar gaan wij voor!

lees meer alle berichten